Trend Micro byter Sverigechef

Erik Jönsson är ny Sverigechef för Trend Micro. Han har en bakgrund inom försäljning av IT-säkerhetslösningar, varav de senaste tre åren på Trend Micro.

Erik Jönsson har arbetat i olika försäljningsroller inom IT-säkerhet under närmare tio år, varav de senaste tre åren som Major Account Manager på Trend Micro. Dessförinnan var Erik Business Development Manager EMEA på Symantec och innan dess ansvarade han för Telekomsegmentet hos F-Secure Sverige.

Erik är utbildad civilekonom med magisterexamen inom Service Management och Business Administration från Lunds universitet. Han ser fram emot sin nya roll på Trend Micro och de möjligheter den innebär:

– Trend Micro Sverige har genom åren varit något av en gömd pärla trots vår omfattande globala närvaro och prisvinnande lösningar. I en tid där företag och myndigheter översköljs med olika budskap från marknadens alla spelare, samtidigt som regulatoriska krav och digitaliseringsprojekt rivstartar, finns det både ett behov av och en efterfrågan på de lösningar vi tillhandahåller tillsammans med våra partners, säger Erik Jönsson.

Förra året växte omsättningen för Trend Micro Sverige med över 60 procent, vilket enligt Erik är ett tecken på att allt fler företag börjar få upp ögonen för Trend Micros erbjudanden på den svenska marknaden.